1. Тоненький бісквіт. Полегшений вершково-йогуртовий крем. Фрукт на ваш вибір. Персик, яблуко, банан, полуниця, малина, смородина, вишня. Можна сполучити на ваш смак.

2. Шоколадні коржі, шоколадний крем, вишня у власному соку. Можна горіхи замість вишні.

3. Ніжний бісквіт, подрібнені обсмажені горішки, безе, крем з вареним згущеним молоком. На київський не схожий.

4. Медовик. Вершково-зметанний крем. Можна з фруктами, або горіхами, або з подрібненим шоколадом, або чорносливом.

5. червоний оксамит. соковитий шоколадний корж, червоного кольору,
у поєднанні з повітряним кремом із вершковим сиром.

6. Тірамісу. Класичний. Кава, вино, сир маскарпоне. Савольярді не печінками, а коржами.

7. Шоколадний австрійський захер. Шоколадний мокрий корж, з абрикосовим або

яблучним джемом, або шоколадним кремом.

8. СНІКЕРС. максимально наближений смак шоколадки.
9 . рафаелло. кокосова насолода